- ridtur med emma=)

hejj!
Idag har jag ridit med emma, det gick ganska bra fast emmas ponny maggie va lite galen så indy var tvungen att vara 5 meter bakom typ för att maggie sprang åt sidan. :P Sen när vi galopperade bytte hon galopp rätt mke haha. Men vi red typ i 1 timme ich indy blev knappt svettig:)
Imorgon ska jag bara skritta lite, jag funderar på om jag ska skritta lite i gropen:)

bilder från idag..


- ska snart till stallet och rida=)

hejsan!!
Jag ska snart till stallet (bara mamma kommer hem) och jag ska troligtvis rida med emma idag, jag ska ringa henne när jag kommer till stallet. Kanske kommer några bilder ikväll då om jag ska rida med henne, hehe. Ni sitter jag här och ser på tv och håller på att städa rummet och det är inte kul.

Justaja iförr går kom ett brav från hippson.se och jag och 3 andra vann LC för augusti månad;D Jag fick rosett, plankett och ett dataspel x'D

Nu ska jag gå vi hörs ikväll!




- emma & maggie

emma och maggie..!!:)





- dåligt bloggande

hejsan svejsan!!
Jag har bloggat lite dom senaste dagarna. Men detta har jag gjort.. komentera gärna mke för de blir roligare då. :)

Måndag:
i måndags gjorde jag inget specielt faktist.
Tisdag:
jag red med emma och det gick bra, maggie lite stressad när vi skulle trava och då blev indy stressad. hehe kommer bilder sen. Sen följde jag me emma en liten bit i sandgropen och vi red på en jätte bra stig som jag ska börja rida indy på så han får bra kondis.
Idag:
idag red jag chuck det gick bra, sen borstade jag dom och så. Sen vid 18.00 började travet men jag såg inte hela och de håller fortförande på.

bilderna kommer senare ikväll.




- vars är alla komentarer?:)

hejhej.
Igår tävlade jag ju i stöcke och det gick bra. Jag och indy vann den första klassen (LC) och då vann vi ett täcke. Chuck ska få de för de va förstort för indy. hehe!!:)
Sen i andra klassen (LB+5) gick de inte lika bra för han vägrade 1 gång sen rev han efter han hade vägrat för då blev han rätt så stressad.. men jag är nöjd med han. Jag va med tove i stöcke och vi hade jätte kul<33:)

Idag fixade jag grejerna indy hade igår osså red jag chuck och de gick jätte bra.:) På tisdag ska jag typ rida med emma. Så de blir kul;D



  




- snart tävling

hejhej.
idag är de tävling i stöcke och jag hoppar LC och LB+5 med indy.





- jag har bloggat lite nu:(

hej..
Nu har jag bloggat lite men jag ska böeja lite mera nu. Igår red jag ingenting men jag fotade lite bilder som jag ska ladda in om nån dag. Idag var jag först i skolan det var rätt kul ändå, men bara vissa lektioner. Biss timmen var rolig..:)

Sen åkte jag till stallet och jag red båda, indy han har lite dålig kondis men nu börjar han få bättre. Sen red jag chuck och han var jätte snäll nästa månad kansek han får börja trava:) Det ska bli jätte kul.




- sovmorgon

hejhej.
Igår var jag på travet så jag kunde inte blogga nått men jag red inget utan jag borstade bara o sånt dära vanligt. Jag sålde även lite jul tidningar, men det gick inte så bra:]

Idag har jag sovmorgon till kl 9.05 hehe. Jag börjar om en timme:] Jag tror jag ska rida indy lite lugnt idag och jag ska även rida chuck tror jag.

Jag bloggar mer ikväll.




- vännäs + stöcke

hejhej.
Idag var det tvling i vännäs det gick lite dåligare än igår för han gick inte lika bra på tygeln men jag fick typ 169 p och 56,33 %. Den andra b ponnyn slog mej med 6 poäng men jag är inte förvånad för att det var en dressyr ponny och indy är en hopp ponny. men jag kom i allafall tvåa i DM. Men jag ville inte vara med på prisutdelningen eftersom den var efter klassen som var efter min klass. Och jag skulle till stöcke för att rida KM men jag fick sakerna me mej. I stöcke vann jag LC+5 och kom tvåa i KM. Det gick bra tycker jag i allafall.


indy är så fin<3


- tävlingsdag 1

hejsan svejsan!!
Idag tävlade jag ju dressyr, hehe. Det gick ganska bra men jag måste fixa några saker tills imorgon. Han gick på tygeln jätte bra under framridningen men han gick lite dåligare inne på banan men han vann över den andra b ponnyn så vi leder DM. Men nu måste jag fortsätta att träna programet jag ska rida imorgon, hejdå!!

bilder från idag

som ni ser på bilden går han bara lite på tygeln.
jag ska försöka få han mer på tygeln under programet imorgon.


- vars är alla komentarer?

hejhej..
rubriken säger väll det mesta? Jag vill ha fler komentarer.

Idag var jag först i skolan, vi hade bild den var rolig. Efter det gick jag hem och väntade på att mamma kom hem och när hon kom hem åkte vi till stallet. Jag red dressyrprogramet idag när jag red så jag hoppas det går bra imorgon, det känndes bra i allafall. När jag kom in så knoppade jag indy, han blev jätte söt.... hihi! Jag smörjde också tränset och sadeln, ;)

Imorgon är det ju DM i dressyr så jag får väll hoppas att det går bra..


indy han ville fortsätta att galoppera, hehehe..


- jag blir lite less

hejhej.
idag var jag först i skolan, allt var tråkigt förutom bilden, den var lite roligare. Efter skolan åkte jag till stallet och red indy det gick bra i skritt och trav men sen i galoppen blev han het och lite okonsentrerad efter galoppen men jag har imorgon på mej att träna bort det;) det kan ju hända att han inte blir lika pigg på tävlingen. Indy var lite stark och stressad också..

bilder från idag




- indy är en duktig polle

hejhej.
Träningen gick rätt bra fast han var super stark, men men. När jag red dressyrprogramet blev han lite stressad islutet men annars gick det bra. Men nu har jag skit ont i armarna för att jag var tvungen att hålla i han hela tiden. I början skulle vi rida lätt utan stigbyglar och jag fick jätte ont i bena. haha.

här kommer bilderna.




- snart träning

hejsan.
nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag ska snart åka till strallet och fixa lite saker och sen ska jag till stöcke på dressyr träning vid kl 5. De´t var rätt kul på kemin för att vår lärare visade oss lite "expriment" och han hällde nån mat olija in en liten skål och så ställde han nån gast täntare under så att oljan började brinna och då hällde han några droppar vatten på och det blev typ en explotion "nästan", det var lite läskigt sista gången för elden for as nära taket.

Men nu ska jag åka vi syns. Det kommer nog bilder ikväll om jag hinner :D




RSS 2.0