- skolan snart

hejsan!!
igår skrev jag inget inlägg för precis när jag skulle börja så gick strömmen jätte kul.. Snart ska jag till skolan och när jag kommer hem ska jag till stallet.

Resultat från igår:
LC: Gick rätt bra fast jag och elvira tänkte ta samma sväng i omhoppningen så indy och stjärnan vägrade. Men annars gick indy bra.
LA: han vägrade på hinder nr 2 osså rev jag typ trippeln med foten annars kanske jag hade vunnit DM men jag kom 2a :(



- tävlingsdag 2

hej..
idag gick det inte lika bra, men det gick ändå as bra. vi rev hinder nr 2 men annars gick det super. Men det var bara 4 b ponnyer sammanlagt och 2 vägrade ut sej och dom skulle inte vara med imorgon så jag kommer sämst 2a i DM. Men jag ska vinna:)
När jag kom hem från surf fixade jag alla grejer i stallet (jag smörjde det jag ska ha imorgon) och lite annat, jag tänkte rida chuck men det blåste så mycket:(




- tävlingsdag 1

hejsan!!
Idag var jag först i skolan det var inte så jätte kul men jag fick sluta efter lunch för att jag skulle ju tävla. Men när jag kom hem från skolan cyklade jag till stallet och fixade allt och sånt, sen vid kvart i 3 åkte vi till surf. Det började regna när vi kom dit ush. Det gick rätt bra igår, vi gick 0-0 och vi vann :D Men han var stessad men ändå lite seg, inte för ja vet varför han gör så, haha! Jag vann ett presentkort på boströms nånting (på 200 kr).

Imorgon ska jag hoppa LB+5 (85 cm). Det är första omgången i DM så jag hoppas att det går bra.


indy han är så fin..


- dan före tävling

Hejsan!
Idag va jag ju först i tråk skolan, vi hade massa tråkiga lektioner. Sen hade vi hål i 80 minuter för att vi inte hade nån bild så vi fick börja med SOn tidigare och då fick vi sluta tidigare. Jag väntade tills mamma kom hem så åkte jag med henne till stallet. Jag red indy i skogen han var as laddad haha. Sen smörjde jag allt till imorgon och sånt.

Tagga tävling imorgon.




- onsdag

hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från stallet och jag red indy, han var pigg som en kanonkula och strak som en tjur haha. Men som tur var fick jag stopp på han efter jag hade galopperat. I slutet hoppade jag vattenmattan 2 gånger och han vägrade inte, duktig indy.

I skolan gjorde vi inte så jätte mycket. Vi hade matte, spanska, no och skolfoto och jag blev som vanligt ful på bilderna. Idag slapp vi ha teknik i 2 timar så vi fick sluta vid halv 2 :D Det var bra...


bilden är rätt fin tyckte jag, vad tycker ni?=)





- yes min hjälm kom idag

hejsan!!!
Idag var jag ju först i skolan vi hade massa råkiga lektioner o så men vi missade so;n för att vi kollade på nån "show" med utlänska ungdommar. Det var rätt tråkigt men de var väll bättre än so i allafall. Efter skolan följde signe med till stallet. jag red indy och hon gick brevid de var jätte kul(: jag red chuck sen också det gick rätt bra fast han blev liiite pigg när en bild' en häst åkte förbi.
Min hjälm kom ju idag så jag ska nog ha den till helgen:D

Imorgon är det skolfoto och jag vet exakt vad jag ska ha på mej:) btw skriv gärna ert namn när ni komenterar.





- bara en helt vanlig dag

tjoo.
Idag var det ju skola igen *suck* det ända roliga var när vi hade musik och våran vikarie Rolf sa till markus att han skulle hålla käften och alla förjade klappa händerna. Skit kul va det. Efter jag varit i skolan åkte vi till stalet jag red chuck när mamma kom och det gick bra. Sen fr vi till nått stall med digge för att kolla han i halsen. Medans vi var där kollade vi på en D ponny som var till salu riktigt snygg var han, han kallades totte hehe. Men nu kan jag inte blogga mer hejdå!!


chuck på bilden..


- äntligen säger jag bara

hejsan!
Nu har jag inte kunnat blogga på några dagar för att internet i området har varit segt så det har inte gått att komma in på internet, men igåt tränade jag för daniel svensson med indy. Indy var jätte duktig och han var lite taggad hehe. Vi hoppade bana på 80/90 och vi fick bara 4 fel för att vi kom fel på en båge :P Men annars gick det super. Idag red jag både indy och chuck, jsg dkrittade indy barbacka och jag skrittade chuck i hagen det gick bra.

bilder från igår





- skolstart

hejsansvejsan!!
Idag började skolan det var inte så roligt, emn nu är det ju en ny klass och då blir de kanske lite roligare i allafall. Idag började vi halv 9 och slutade efter vi hade ätit lunch, jag tror det blir likadant imorgon men sen på måndag blir det en "riktig" skoldag. När jag kom hem åkte jag till stallet, jag red indy och han var pigg. Men det är bara bra=) Det är ju bättre än att han är lat haha. Efter jag hade ridit hade jag "agility" träning med laban, det gick bra. Sen borstade jag chuck och gjorde lite annat.
På lördag är det träning för daniel svensson i stöcke det ska bli jätte kul.

här kommer några bilder från igår..



Bild 1: den här bilden var en jätte fin sommar bild tycker jag.
Bild 2: jag och indy hoppar i skogen


- trav

Heejjss
Idag åkte jag till stallet, jag red först indy och sen red jag chuck. Bubbe fotade lite och bilderna komer imorgon=) jag hoppade indy dom hindern jag byggde igår och det gick bara bra. imorgon börjar jag skolan och det är inge kul. nu orkar jag inte blogga mer, kanske blogagr imoegonbitti=) hejdå..





- stallet

hejj..
Idag har jag varit i stallet hela dan, när  jag kom till stallet åkte och köpte nya ridskor på pegasus. Och sen red jag indy, jag skrittade och travade sen i slutet hoppade jag 2 språng hemma det gick bra. Sen efter jag hade ätit gick jag och bubbe till skogen o byggde upp hindrerna. Dom blev faktist några bra hinder, jag ska nog hoppa dom imorgon.
Sen när mamma kom red jag chuck och det gick jätte bra. Han var rätt så lugn.

här kommer bilder på hinderna.


Bild 1: hinder 2.
Bild 2: hinder 5.
Bild 3: hinder 6.


- godmorgon

godmorgon allihopa.
Idag ska jag till stallet och rida indy och kanske rida chuck när mamma kommer. Jag ska rida indy som igår ungefär tror jag. Och på torsdag börjar skolen de är inge kul.
De här blev ett kort inlägg harre bra..


- vinnare folksam riders cup, juli månad!

Hejsansvejsan!
Idag åkte jag först till stallet och red indy, jag skrittade barbacka och jag red lillslingan det tog nästan 1 timme. Sen när jag kom in fixade jag iordning han och sen åkte jag hem. Vid kl 15.00 åkte jag till tandläkaren där dom lagade 1 hål, jag hatar att laga hål. Sen åkte jag och mamma till ica och hämtade ett paket till mej och det var det jag hade vunnit på hippson.se i en tävling som heter folksam riders cup. Där lägger man in sina tävlings resultat och jag hade mest poäng av alla i LC (juli månad) och då vann jag den "etappen" :) De jag fick var en rosett som var snygg, en plankett och ett par shortchaps/leggings. Rätt bra priser i allafall. Efter det åkte jag till stallet och borstade chuck :)


rosetten och planketten... de står "bäst just nu" på det svarta bandet..:)


- söndag

halloj:)
idag har jag inte gjort så jätte mycket, jag åkte till stallet och borstade indy och chuck. Sen fyllde jag vatten åt dom och sånt där. nu har jag besämt att jag ska rida dressyr dm med indy haha, om det inte går bra första dan så rider jag km i stöcke istället (hoppning). dm i dressyr är 5-6 september. nu på lördag är det daniel svensson träning med indy det blir kul:)

nästa tävling:
29-30 augusti-dm i hoppning på surf!


min nya hjälm kommer nästa vecka eller nästnästa vecka:)



- tävlingsdag 2

hejsansvejsan=)
idag tävlade jag LB och LA det gick inte så jätte bra men men...
LB: Jag for av på första hindret, för han tänkte först hoppa men sen tvekade han och tog nått steg till osså snubbla han igenom hindret, så då flög jag av och landa på huvudet.
LA: Gick lite bättre hoppade 1an och 2an och sen på 3an rev han för han kom för nära. Sen hoppade han 4an bra osåå vägra han på 5an sen vägrade han på 7an men jag hade inga sporrarr på mej annars hade det nog gått:)





- tävlingsdag 1

hejss!
Nu är första tävlingsdagen avklarad, det gick väll rätt så bra indy var as taggad på framhoppningen men sen när vi kom in på banan blev han lite lugnare:) Vi rev andra hindret i kombinationen för att han inte rymmdes men annars gick han bra vi får hoppas att det går bättre imorgon:)

Jag har inga bilder från dagen men om ni har nån på mej och indy får vännäs idag kan ni ju skriva=)

glöm inte att följa bloggen via bloglovin=)<3


indy på bilden



- ny blogg


hej och välkommen till min nya blogg!

Igår red jag indy lite lungt sen hoppade jag ett "titthinder" det var vattenmatta under hindret osså var det en "mur" som vi har köpt på hööks och jag la den på en bom , sen fixade jag allt för idag jag. Det ända jag ska göra idag är att knoppa han. Nu sitter jag bara här och ser på tv men vid 9.00 ska jag nog åka till stallet och knoppa han :)

Jag bloggar mer ikväll, här kommer en bild på indy:)



RSS 2.0